Tarkoin säädellyt laadukkaat erikoisletkut sairaaloiden tarpeisiin

Suuri osa sairaaloissa käytettävistä kalusteista, laitteista, instrumenteista ja tarvikkeista on valmistettu erilaisista, tarkoin säädellyistä muoveista. Muovi mahdollistaa toimivan terveydenhuollon.

Lääketiede ja terveydenhuolto kehittyvät koko ajan voimakkaasti. Muovi ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet ovat avaintekijöitä tulevaisuuden terveysinnovaatioiden kehittämisessä – ja ihmisten elinajanodotteen pidentämisessä.

Laadukkaat lääkeletkut standardin mukaisesti

Me valmistamme pitkällä kokemuksella ToppMedic™-lääkeletkuja terveydenhuollon tarpeisiin. Valmistamme myös happiviiksiin soveltuvia ja elintarvikehyväksyttyjä letkuja sekä sairaaloiden paineilmajärjestelmissä käytettäviä letkuja.

ToppMedic™ on sairaalakäyttöön valmistettu erikoisletku, joka on kehitetty yhteistyössä johtavien sairaalalaitevalmistajien kanssa. ToppMedic™ on tarkoitettu sairaalalaitteiden kaasunsiirtoon. Standardin mukaisesti letkun väri kertoo sen käyttötarkoituksen.

ToppMedic™ -letkut on valmistettu ISO 5359 mukaisesti. Kaikki käyttämämme raaka-aineet on rekisteröity EU:n REACH –asetuksen mukaisesti. Raaka-aineemme täyttävät myös RoHS–direktiivin (2011/65/EU) asettamat vaatimukset. ToppMedic™ -letkut valmistetaan antistaattisesta materiaalista.

Otathan yhteyttä asiantuntijoihimme niin keskustellaan tarkemmin: info@toppi.fi