Turvalliset ja laadukkaat energiateollisuuden tuotteet

Energiateollisuuden tarpeisiin valmistamme ToppCover™-eristysletkuja, erilaisia eristysprofiileja, ToppMulti™-moniputkikaapeleita, ToppPart™ taivutettuja putkia erilaisten sähkölaitteiden nestejäähdytysjärjestelmiin kuten tuulivoimaloiden taajuusmuuttajiin, ToppBand™ sidontaspiraaleja sekä virtakiskonsuojia. Ymmärrämme energiateollisuuden tarpeet ja vaatimukset ja tiedämme muovin laajat mahdollisuudet sekä hyvät ominaisuudet energiateollisuuden kannalta.

Muovi on tärkeässä tehtävässä yhteiskunnan energianjakelun kannalta. Muovin hyvä muovattavuus yhdistettynä sen sähköä ja lämpöä eristäviin ominaisuuksiin luo perustan niin uusiutuvien kuin uusiutumattomien energialähteiden hyödyntämiselle.

Korkealaatuisuus ja turvallisuus

Käytännössä muovi on materiaali, joka mahdollistaa kaukolämmön olemassaolon ja kaikki sähkökaapeloinnit. Myös rakennusten lämmöneristys perustuu suurelta osin muoviin ja sen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin: oikein asennettujen muovieristeiden ja -tiivisteiden ansiosta rakennukset kuluttavat vähemmän energiaa.

Muovieristeiden merkitys on huomattava, sillä EU:ssa kuluu neljännes kaikesta energiasta rakennusten lämmittämiseen ja viilentämiseen.

Energiateollisuuteen valmistettavissa tuotteissa tärkeitä ominaisuuksia ovat turvallisuus ja tuotteiden korkea laatu. Valmistamme myös halogeenivapaita ja palosuojattuja tuotteita energiateollisuuden tarpeisiin.

Otathan yhteyttä asiantuntijoihimme niin keskustellaan tarkemmin: info@toppi.fi