Ajoneuvoteollisuuden tuotteet pitkällä kokemuksella

Ajoneuvoteollisuuteen valmistamme jarruputkia, korin rakentamiseen soveltuvia profiileja kuten peiteprofiileja, kiinnikeprofiileja roiskeläppiin, keskuspainevoiteluputkia sekä erilaisia ajoneuvoteollisuuteen sopivia pneumatiikkaputkia. Valmistamme jarruputkemme tarkkaan DIN 74324 laatustandardin mukaisesti mustana. Ajoneuvoputket valmistetaan DIN 73378 laatustandardin mukaisesti, mikä mahdollistaa useampia värivaihtoehtoja.

Jarrut ovat auton tärkein turvajärjestelmä

Jarruputket siirtävät hydraulisen voiman jarrupolkimesta jarrusatulaan. Jarrujärjestelmä koostuu useista erilaisista hydraulisista ja mekaanisista komponenteista, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä jarrujärjestelmän turvallisuuden takaamiseksi.

Jarruputkien ja muiden ajoneuvoteollisuuden tuotteiden valmistamisessa onkin tärkeää ymmärtää ajoneuvoteollisuuden tarkat laatukriteerit ja standardit, jotta lopputulos on turvallinen.

Asiakkaitamme ovat monet suuret linja-autojen ja raskaan kaluston valmistajat. Meillä on pitkä kokemus ja vankka ymmärrys ajoneuvoteollisuuden vaatimuksista ja tarpeista.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja keskustellaan lisää: info@toppi.fi